Junailin itseni Saloon Meerikan luokse. Meillä oli oikein hauska ja antoisa iltapäivä! Valmistimme kukkasia paperista, söimme Meerikan valmistamia herkkuja,hauskanpitoon osallistui myös Kaija. Taituri Meerikka lahjoitti vintin paheellisille naisille kirjoituspöydän ja tuolin, josko alkaisivat opiskelemaan?? Tuo linnunpönttö on mitä suloisin..

1558282.jpg

Kaija oli maalannut upean taulun, samanlaisen olen saanut nukkekotiinkin jo aiemmin ja nyt sitten oikeaa kotiakin komistaa tämä taideteos!

1558284.jpg

Tietenkin meillä oli aikaa ostoksille! Kävimme parissa askarteluliikkeessä ja sainpa ostettua saumausaineen kartanon tiililattialle ja paras ostos oli pienet puolikkaat ruukut.Ruukkuja olen täältä Helsingistä etsinyt, niihin saa köynnökset kasvamaan ja ne sopivat hyvin kartanon kuistille. Puutarvikkeet maksoivat 0,20-0,80e, eli tosi edullisia olivat.

1558287.jpg

Nappikauppaa on Salossa harrastettu kautta aikojen ja aivan ihania löytyikin! Noin pienenpientä helminauhaa en ole muualla nähnytkään ja napit ovat kuin suoraan Iittalasta!

1558289.jpg

Juomalaseja ei koskaan ole liikaa, eihän?

1558288.jpg


Kiitos tytöt ja Harri!