Koiramme ovat sekarotuisia piskejä! Puppe on oikea vanhanajan kylärakki, yrittää purra ohiajavien autojen renkaita (traktori on paras), haukkuu postinkantajaa, jahtaa kissoja... Eilen oli kiskaissut remmin irti ja tölvännyt suoraan kissan eteen ja istunut siinä hölmönä ilman haukahdustakaan. Häntä koipien välissä palannut isännän luo. Hävetti kun ei kuitenkaan tiennyt mitä sille kissalle pitäisi tehdä!
Elli taas säntää Pupen perässä ja haukkuu aina Pupelle, kun ei oikein tiedä mille muulle pitäisi!

Elli on prinsessa ja osaa hyödyntää suloisuutensa!

933717.jpg

Sängyn petaaminen tässä perheessä on ajanhaaskausta! Tänäänkin on pedattu, mutta näyttää jo tältä:

933724.jpg

Elli kaivautuu peittojen alle nukkumaan ja välillä tekee luolan itselleen peitosta!
Iltaisin Puppe tulee selkääni kiinni, pistää pään tyynylle ja siinä sitten selät vastakkain nukutaan. Ja auta armias jos liikun kauemmaksi, silloin koirakin siirtyy perässä. On meillä kuuma välillä.
 Silmälasien kolahdus laittaessani ne pöydälle makkarissa saa aikaan mahdottoman kilpajuoksun viereeni.

Ellillä on valkoisia pieniä nalleja, naamat niillä on jo aivan mustia konepesuista huolimatta. Elli on alusta asti kantanut suussaan nallen sänkyyn nukkumaan, pesee nallen naaman perusteellisesti...Ja vaikka muita olisi tarjolla iltaisin kelpaavat vain nuo valkoiset.
Kerran totesin, että jos Ellillä olisi oikeita pentuja kantaisi se ne kaikki yksitellen sänkyymme yöksi... Eli ei tule pentuja... Kyse ei ole valeraskaudesta koska tapahtuu vain iltaisin ja jatkuvasti. Kai se on joku hoivaamisvietti...
Naapurin pikkupoika oli vuoden vanhana hoidossa meillä ja Elli nukkui tiiviisti pojan kanssa päiväunia.

Puppe ryökäle on syönyt silmät ja nenät kaikilta Ellin vauvoilta!

933775.jpg

Iltaisin Puppe on keksinyt mennä isännän paikalle enimmäisenä. Eilen Elli parka hyppäsi tohkeissaan luu suussa perässä. Melkein kesken hypyn Elli pysähtyi, luu lensi suusta..

933719.jpg

Katselivat ensin hiljaa toisiaan ja sitten Elli yritti olla kuin ei oliskaan:

933722.jpg

Pian ihminen yritti valloittaa tilaa omasta sängystään:

933723.jpg

No kaikesta huolimatta aamulla löytyi ihmisten lisäksi sängystä kaksi pientä koiraa ja muutama valkoinen silmätön nalle!

Tämän hauskuuden lisäksi lenkkeillään reippaasti pari kertaa päivässä ja pari kertaa vähemmän reippaasti. Keitellään ruokia, pestään ja harjataan.
Elli kammoaa kynsienleikkuuta ja kiljuu kuin syötävä, kun niitä leikataan.

Koirat rakastavat leikkimistä ja Elli nauttii kun poikani (180cm) konttaa ympäri huushollia koira seisten selässä. On se niin prinsessa.

Tässäpä tämä vuodatus ja suosittelen koiran hankintaa jos päätöstä on harkittu!

Ps. Puppe osaa vetää oikeasta narusta halutessaan leikkikaverin; seisoo nukkekodin edessä takajaloillaan ja VALITSEE jotakin napattavaa.

Yhden ainoan kerran on Puppe syönyt jotakin sopimatonta: Piano juhlakenkäni! Olin ollut pikkujouluissa ja kengät olivat tiiviisti muovipussiin kiedottuina eteisen lattialle huiskaistu. No onneksi löytyi samanlaiset kaupasta ja muistona on nyt sitten kolme kenkää.. Hilpeyttä herättää tiedustellessani minkäköhän näistä jalkaani laittaisin...Prinsessat eivät onneksi syö kenkiä!